Terug

Volg Hart van Nederland

'Lichaam van gevonden vrouw (23) in Den Haag was in brand gestoken'

'Lichaam van gevonden vrouw (23) in Den Haag was in brand gestoken'

112

26 mei 2021, 09:18

Het lichaam van de 23-jarige vrouw dat in de nacht van zaterdag op zondag werd gevonden in Den Haag was in brand gestoken. Dat meldt Omroep West op basis van bronnen rondom het politieonderzoek.

De brandweer kwam zondagochtend rond 3.45 uur af op een melding van een buitenbrand in Scheveningen op de Doorniksestraat. Ter plaatse bleek het om een lichaam te gaan, waarop ook een ambulance en traumahelikopter werden opgeroepen. Het is niet bekend of de vrouw toen nog in leven was.

Maandagochtend viel een arrestatieteam een huis boven een bedrijfspand op de Treilerweg binnen. Daarbij werd een man ingerekend. Later op de dag maakte de politie bekend dat er een 41-jarige verdachte was aangehouden in de zaak. De politie kan echter niet bevestigen of het om de man gaat die eerder op de ochtend werd opgepakt.

Rugbyclub geschokt

Het is nog onduidelijk wat er die nacht precies gebeurd is. Het politieonderzoek is nog in volle gang. Omroep West meldt dat het slachtoffer lid was van de Haagsche Rugby Club. De verslagenheid op de club zou groot zijn, in 2012 kwam namelijk ook al een vrouwelijk lid door geweld om het leven. Het team van rugbyster loopt woensdagavond een stille tocht.

Beeld: Regio15.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.