Terug

Volg Hart van Nederland

'Lil' Kleine aangehouden op verdenking van mishandeling'

'Lil' Kleine aangehouden op verdenking van mishandeling'

112

13 feb 2022, 22:10

Rapper Lil' Kleine zou zondagavond zijn aangehouden door de politie in Amsterdam op verdenking van mishandeling. Dat meldt Shownieuws op basis van bronnen, na berichtgeving van juicekanaal LifeOfYvonne.

De politie bevestigt aan Shownieuws dat een 27-jarige Amsterdammer is aangehouden in Amsterdam in verband met een mishandeling. Volgens meerdere bronnen zou het gaan om rapper Lil' Kleine, die in het dagelijks leven Jorik Scholten heet.

De politie start maandagochtend een onderzoek naar wat er precies is gebeurd. De verdachte blijft in ieder geval tot die tijd op het bureau.

Beelden mogelijke mishandeling

Er gaan zondagavond beelden rond op social media waarop te zien zou zijn hoe de rapper zijn verloofde Jaimie Vaes aan haar haren uit een auto sleurt. Onder andere juicekanaal LifeOfYvonne deelde de beelden. De video zorgt voor geschokte reacties onder veel kijkers, onder wie ook BN'ers als Miljuschka Witzenhausen en Jim Bakkum, die zeggen "in shock" te zijn.

Het management van de rapper laat het entertainmentprogramma weten de bewuste beelden te hebben gezien. "Het management van Jaimie en Jorik heeft nauw contact met beiden en zal later met een nadere verklaring komen. Tot nader order zal er geen commentaar worden gegeven. Voor nu vragen wij het gezin met rust te laten."

Eerdere veroordeling

De Amsterdamse rapper werd afgelopen vrijdag nog veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur, omdat hij een man in een nachtclub in de hoofdstad heeft mishandeld. De rechter noemde dit "zinloos uitgaansgeweld".

Lil' Kleine veroordeeld voor mishandeling
1:07
Lil' Kleine veroordeeld voor mishandeling

Bovenstaande video was eerder te zien in Shownieuws.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.