Terug

Volg Hart van Nederland

Man (29) overleden na zware mishandeling in Rotterdamse Club Blu

Man (29) overleden na zware mishandeling in Rotterdamse Club Blu

112

7 mei 2022, 15:27

Een 29-jarige man is zaterdagochtend vroeg overleden nadat hij was mishandeld in de Rotterdamse discotheek Club Blu. De politie heeft daarna een man (25) zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van doodslag.

De politie kreeg zaterdag rond 5.30 uur een melding dat iemand ernstig was mishandeld in de discotheek in stadsdeel Prins Alexander, in het oosten van de Maasstad. Toen de toegesnelde agenten ter plaatse kwamen, moest het slachtoffer gereanimeerd worden. Later overleed de Rotterdam in het ziekenhuis aan zijn zware verwondingen.

Na de toetakeling konden agenten meteen een man aanhouden in de club. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd, maar de vermeende dader zit vast op verdenking van doodslag. De politie doet nog onderzoek naar de dodelijke mishandeling en laat weten dat getuigen zijn gehoord en er camerabeelden zijn veiliggesteld.

Eerdere incident bij Club Blu

Club Blu is op last van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb de afgelopen jaren meerdere keren gesloten geweest vanwege geweldsincidenten in en rond de discotheek. Ook werd de club al twee keer beschoten en werd twee keer een handgranaat bij de ingang aangetroffen.

Hart van Nederland/ANP

Foto ter illustratie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.