Terug

Volg Hart van Nederland

Man opgepakt op verdenking van verkrachten vrouw op klaarlichte dag in Leiden

Man opgepakt op verdenking van verkrachten vrouw op klaarlichte dag in Leiden

112

29 juni 2022, 15:02

De politie heeft woensdag een minderjarige man opgepakt die ervan wordt verdacht op klaarlichte dag een vrouw te hebben verkracht op straat in Leiden. De man is naar het politiebureau gebracht en wordt verhoord.

De 27-jarige vrouw werd rond 13.45 uur ter hoogte van de Schelpenkade door haar belager tegen de grond gewerkt en verkracht. Toen de vrouw om hulp riep, sloeg hij op de vlucht. Getuigen zeiden dat ze hem hebben zien rennen in de richting van de Drie Octoberstraat, waar hij zijn fiets had neergezet. Daarna fietste de verdachte via de Drie Octoberstraat in de richting van de Schelpenkade.

De politie deelde al snel een foto van de verdachte en riep getuigen op zich te melden. Aan de hand daarvan kon hij worden aangehouden.

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.