Terug

Volg Hart van Nederland

Marco Borsato reageert op beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag

112

9 dec 2021, 19:56

Marco Borsato heeft zich donderdag in een verklaring uitgesproken over de revente negatieve berichtgeving over hem. De zanger wordt op verschillende online roddelkanalen beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag tegenover jonge kandidaten van The Voice.

De laatste weken gaan er op het internet geruchten rond dat de 54-jarige Borsato zich schuldig zou hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag met minderjarige meisjes. Dat zou zijn gebeurd tijdens een van de barbecues die de zanger jaarlijks organiseerde voor de zangers en zangeressen die hem als coach kozen in The Voice of Holland en The Voice Kids.

Juridische stappen tegen bron?

"Tot dusverre heeft hij geen aanleiding gezien om op deze roddel in het openbaar te reageren", laat het management van Borsato nu een in een verklaring weten. Nu de beschuldigingen blijven aanhouden, heeft de artiest besloten om toch te reageren op de negatieve berichten.

De zanger laat weten dat hij via zijn advocaat het Openbaar Ministerie (OM) heeft benaderd om onafhankelijk onderzoek te laten doen naar de bron van de insinuaties. Dit omdat de aantijgingen schadelijk zijn voor zijn "persoonlijke integriteit en reputatie". De advocaat laat aan Shownieuws weten juridische stappen te ondernemen.

Turbulent privéleven

Het privéleven van de zanger is al enige tijd turbulent. Begin vorig jaar kampte hij met een burn-out en kort daarna werd bekend dat zijn huwelijk met Leontien na ruim twintig jaar voorbij was. Ook kwam naar buiten dat hij een affaire had. Later bleek dat hij toch weer aan het daten was met zijn ex-vrouw Leontine en kwam het koppel weer bij elkaar.

Tekst: Hart van Nederland/ANP / Bovenstaand fragment was eerder te zien in Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.