Terug

Volg Hart van Nederland

Meerdere gewonden door aanrijding tractor met vrachtwagen op A12

Meerdere gewonden door aanrijding tractor met vrachtwagen op A12

112

22 juni 2022, 17:26

Op de A12 bij Ede is een aanrijding gebeurd tussen een tractor en een vrachtwagen. Daarbij zijn volgens de politie meerdere gewonden gevallen, alle drie inzittenden van de tractor. Het gaat om een man, een vrouw en een kind. De weg is richting Utrecht dicht.

De vertraging voor weggebruikers tussen Ede en Veenendaal is opgelopen tot bijna een half uur. Aan de andere kant van de weg staat een file door kijkers. Er is veel schade aan het wegdek zegt Rijkswaterstaat. Het duurt na verwachting nog tot 21.30 uur om de weg te herstellen.

De tekst gaat verder onder de Tweet:

De politie doet nog zorgvuldig onderzoek naar het ongeval en laat weten dat het om drie gewonden gaat: een 40-jarige man, een 37-jarige vrouw en een 17-jarige vrouw uit gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zij zijn alle drie naar het ziekenhuis gebracht.

De tekst gaat verder onder de Tweet:

Ook elders aanrijding

De politie meldt dat er woensdag meerdere aanrijdingen zijn gemeld tussen tractoren en andere voertuigen. Niet voor elk incident zijn agenten uitgerukt, vanwege te weinig mankracht.

Ook op de provinciale weg N801 tussen Kootwijkerbroek en Otterlo zou vandaag een tractor betrokken zijn geweest bij een ongeluk. Op een foto die naar Hart van Nederland is gemaild is te zien dat een auto vermoedelijk van achteren is aangereden door de tractor.

Tekst gaat door onder de foto:

Drukte op de weg door boerenprotest

Het was op de A12 al zeer druk vanwege de afsluiting van de A1. Die weg was van en naar Stroe afgesloten vanwege het boerenprotest in de Gelderse plaats. Rond 16.00 uur trokken de boeren met hun landbouwvoertuigen huiswaarts.

Rijkswaterstaat houdt de A1 tot in de loop van de avond dicht en adviseert weggebruikers de wegen van en naar Stroe te mijden. Met name rond Arnhem, waar de omleidingsroutes lopen, is het druk op de wegen.

ANP

Beeld: SPS Media en Tobias Hermans

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.