Terug

Volg Hart van Nederland

VIDEO: Meerdere schoten bij klopjacht door weiland na gewapende overval

112

19 mei 2021, 16:59

Zes verdachten zijn bij Broek in Waterland aangehouden na een schietincident en een overval woensdagmiddag in Amsterdam-Noord. Twee van de verdachten zijn gewond geraakt, een andere is overleden.

De verdachten werden vanuit Amsterdam achtervolgd door de politie. Bij Broek in Waterland vluchtten ze een weiland in. Daarbij is geschoten, bevestigt de woordvoerder. Of de dode verdachte door een kogel is overleden, is nog niet te zeggen.

Lees hier meer

Schoten te horen

Op spectaculaire beelden is te zien hoe de verdachten achtervolgd worden door het weiland en daarop zijn ook meerdere schoten te horen.

Op bewakingsbeelden die rondgaan is te zien hoe een auto met vermoedelijke daders een tuin in komt rijden en daarbij veel schade aanricht. Drie verdachten stappen uit, één iemand volgt te voet.

Beelden: Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.