Terug

Volg Hart van Nederland

Moeder (22) en dochter (2) in ziekenhuis na fataal ongeluk Chaam, nog niet gehoord

112

28 mrt 2022, 21:16

De 22-jarige moeder die afgelopen zaterdag met haar gezin tegen een boom reed in het Brabantse Chaam, is nog niet gehoord door de politie. Volgens Omroep Brabant ligt de vrouw zwaargewond in het ziekenhuis, evenals haar 2-jarige dochtertje. Bij het ongeluk kwamen haar twee zoontjes van 4 en 0 om het leven.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 16.45 uur op de Oude Bredasebaan. In de auto zaten een vrouw en drie jonge kinderen van onder de vijf jaar. Omstanders verleenden na de crash direct eerste hulp. Een van de kinderen was er zo slecht aan toe dat de toegesnelde hulpdiensten meteen begonnen met reanimeren. Die hulp kwam echter te laat.

Onderzoek in volle gang

De politie laat Omroep Brabant maandag weten dat het onderzoek nog in volle gang is.  “Alles wordt daarin meegenomen. Dat zijn onderzoeken naar de auto en ook naar de bevestiging van de kinderzitjes. Het gaat om standaard onderzoeken”, stelt een woordvoerder van de politie.

De verslagenheid in het dorp is groot. Zondag stelde een buurtbewoner niet te snappen hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. "Ze reden hier maar 50", deelt ze. Buurtbewoners leven mee met de familie van de slachtoffers. ""Ze zijn voor het leven getekend, dat hen zoiets overkomt."

Bovenstaande reportage is op 27 maart voor het eerst uitgezonden bij Hart van Nederland.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.