Terug

Volg Hart van Nederland

Na 17 jaar mogelijk nieuw bewijs in vermissingszaak Natalee Holloway

Na 17 jaar mogelijk nieuw bewijs in vermissingszaak Natalee Holloway

112

9 mei 2022, 17:32

Na bijna zeventien jaar na de vermissing van de 18-jarige Natalee Holloway krijgt de zaak mogelijk een nieuwe doorbraak. De Amerikaanse advocaat en journalist Greta van Susteren volgt de vermissingszaak al jaren op de voet en laat maandag via Twitter weten dat zij nu een belangrijk bewijsstuk heeft.

Het zou gaan om een bewijsstuk dat ervoor kan zorgen dat de zaak na jaren eindelijk kan worden opgelost en dat het afgesloten kan worden voor moeder Beth Holloway. Op Twitter schrijft Van Susteren: "Ik heb vandaag een belangrijk bewijsstuk voor haar moeder gekregen dat deze 17 jaar later helpt sluiten.."

Van Susteren vertelt niet precies wat het bewijsstuk is. Wanneer en hoe zij dit bekend zal maken is ook niet duidelijk.

Joran van der Sloot

Natalee Holloway (18) verdween in de nacht van 30 mei 2005 op Aruba, waar ze met medescholieren op vakantie was na afronding van de middelbare school. Tijdens het stappen ontmoette zij daar de Nederlander Joran van der Sloot, die nog altijd wordt gezien als de persoon achter de verdwijning of het doden van de Amerikaanse. Wat er precies is gebeurd is nog steeds niet bekend.

Van der Sloot zit nu nog een de Piedras-Gordasgevangenis in Peru voor de moord op de 21-jarige Stephany Flores Ramírez. Overigens zal de Nederlander na zijn straf worden uitgeleverd aan de VS. Daar wordt hij dan vervolgd voor afpersing van de moeder van Natalee Holloway.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.