Terug

Volg Hart van Nederland

Nieuw beeldmateriaal gevonden fatale mishandeling Carlo Heuvelman: 'Even groepsgevecht gehad'

Nieuw beeldmateriaal gevonden fatale mishandeling Carlo Heuvelman: 'Even groepsgevecht gehad'

112

30 sep 2022, 06:56

De politie heeft nieuw beeldmateriaal gevonden dat is gemaakt na de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman in Mallorca. De beelden zijn gemaakt in de villa waar de verdachten verbleven. NU.nl heeft deze beelden ingezien tijdens onderzoek voor de nieuwe podcast Het geheim van Mallorca.

De video en verschillende foto's zijn in augustus door de politie aangetroffen op het Snapchat-account van Lars van den H. Op screenshots uit de video is te zien hoe de verdachte zichzelf filmt en verwondingen aan zijn knokkels toont. "Even groepsgevecht gehad", schrijft hij erbij.

Vervolgens richt Van den H. de camera op andere aanwezigen in de villa. Volgens de politie is een mannenstem te horen die zegt: "Het hoofd lag gewoon zo op de grond. Dus ik wil gewoon niet weten wat er aan de hand is." Hierbij plaatst de politie wel de kanttekening dat niet helemaal duidelijk is of er nou 'het hoofd' wordt gezegd.

Strafzaak

Ook is niet duidelijk of de opmerking een verwijzing is naar Heuvelman. De 27-jarige man overleed vier dagen na een vechtpartij in de nacht van 13 op 14 juli aan de gevolgen van hersenletsel. Van den H. wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het gevecht dat hieraan voorafging.

Dinsdag begint de strafzaak tegen de verdachten.

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Hart van Nederland.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.