Terug

Volg Hart van Nederland

Politie bevestigt: moeder en zoon overleden bij familiedrama in Zoetermeer, vader kwam om bij ongeluk

112

9 aug 2022, 16:33

De twee doden die zaterdag zijn gevonden in een huis in Zoetermeer, zijn een 34-jarige man en zijn 70-jarige moeder. De 72-jarige man die diezelfde dag bij een aanrijding in Lekkerkerk om het leven kwam, was de echtgenoot van de vrouw en de vader van de man. Dat meldt de politie dinsdag.

De 72-jarige man kwam om het leven bij een frontale aanrijding op de N210. Dat ongeval leidde de politie naar zijn huis aan het Kramerplan in Zoetermeer, waar de lichamen van de echtgenote en zoon werden gevonden.

Incident binnen relationele sfeer

"Waarschijnlijk ligt er een incident binnen de relationele sfeer ten grondslag aan het incident waarbij deze twee slachtoffers zijn te betreuren", aldus de politie eerder al. Wat er in de woning is gebeurd, is nog niet duidelijk. Het onderzoek duurt nog voort, laat de politie weten.

"We zijn erg van streek", vertelde een buurvrouw eerder al aan Hart van Nederland. "Ze spreekt geëmotioneerd over "een fantastisch lief gezin". Een gezin met de nodige problemen, dat wel. "Hij was een fantastische man. Ze hielden veel van elkaar. Hij is mantelzorger voor zijn vrouw en zoon." De godganse dag deed hij alles voor de twee. "Ik begrijp het niet maar als híj iets heeft gedaan, heeft hij het uit liefde gedaan." Uit angst, wellicht? "Hij dacht misschien: als er iets met ons gebeurt, wat gebeurt er dan met onze zoon?" Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.