Terug

Volg Hart van Nederland

Politie dringend op zoek naar vermiste Gino (9) uit Kerkrade

Politie dringend op zoek naar vermiste Gino (9) uit Kerkrade

112

2 juni 2022, 10:14

De politie is dringend op zoek naar de vermiste 9-jarige Gino. De jongen is woensdagavond voor het laatst gezien in een speeltuin aan de Hertogenlaan en Zonstraat in Kerkrade en is sindsdien spoorloos. De politie houdt rekening met een misdrijf.

"Om 19:00 uur gisterenavond kwam hij thuis en vroeg hij of hij nog even mocht voetballen buiten", vertelt zijn zus Naomi donderdag aan Hart van Nederland. Gino woonde bij zijn oudste zus, omdat hun moeder kampt met gezondheidsproblemen. "De vriend van mijn zus liep met hem mee naar het veldje en hij zou op tijd weer naar huis moeten komen. Maar hij kwam maar niet thuis", zegt ze.

"We maakten ons grote zorgen en hebben de hele buurt afgezocht", zegt Naomi. Tot 04:00 uur 's nachts hebben ze in de omgeving gezocht en Gino's geroepen. Ook een bosgebied in de buurt werd doorzocht, maar zonder resultaat. "Toen bleek dat hij niet te vinden was, hebben we de politie gebeld."

De politie heeft inmiddels een signalement van de jongen verspreid. "Ik ga zo weer langs alle huizen om te vragen naar tips. Als de politie vanmiddag geen nieuws heeft, ga ik een oproep plaatsen op Facebook voor een grootschalige zoekactie."

Signalement

De jongen heeft een witte huidskleur, blond haar en blauwe ogen. Op de avond van zijn vermissing droeg hij een rode jas met zwarte mouwen van het merk Jordan, een lichte spijkerbroek, een rood Nike-petje en groene schoenen met een witte zool. Hij had een zwarte step bij zich met rode handvatten en rode stickers.

Mensen die meer weten over waar de jongen is, worden opgeroepen 112 te bellen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.