Terug

Volg Hart van Nederland

Politie kamt bos bij Hoogeloon uit op zoek naar vermiste vrouw (36)

112

20 nov 2022, 16:16

De politie is in een bosgebied bij Hoogeloon een grote zoekactie gestart naar de vermiste 36-jarige Silvana Heber. Haar familie sloeg zaterdag alarm nadat ze niet kwam opdagen bij een afspraak, dat laat de hulpdienst zondagmiddag weten. Een 41-jarige man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van de vrouw.

Vervolgens ging de politie naar haar woning. De echtgenoot van de vrouw was aanwezig, maar kon niet zeggen waar ze was. De woning is onderzocht op sporen. In de loop van zaterdag werd een 41-jarige man uit Hoogeloon aangehouden die vastzit voor nader onderzoek en verhoor. Of het om de echtgenoot van de vrouw gaat, is niet bekend gemaakt door de politie. De broer van de vermiste Silvana laat aan Omroep Brabant weten dat het wél om de partner gaat.

De man zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van Silvana. De verdachte zit in beperking en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Zoektocht

Uit politieonderzoek kwam de mogelijkheid naar voren dat de vrouw zich in het bosgebied bij Hoogeloon zou bevinden, dus wordt daar zondagmiddag gezocht, vooralsnog zonder resultaat. De Mobiele Eenheid doorzocht een aantal bospercelen in het buitengebied van Hoogeloon. De politie krijgt bij de zoektocht hulp van het Veteranen Search Team.

Ook is er een uitgebreid buurtonderzoek gaande en is de politie op zoek naar camerabeelden uit de omgeving waarop mogelijk iets te zien is.

Signalement 

De vermiste vrouw is 1 meter zestig lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft rossig halflang haar dat ze in een staart draagt. Op het moment dat ze voor het laatst gezien is, droeg Silvana een zwarte halflange jas en had ze een bruine handtas mee. 

Onderzoek naar vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon

Onderzoek naar vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.