Terug

Volg Hart van Nederland

Politie stuurt SMS-bom naar iedereen in contactenlijst vermoorde Esmee

112

31 jan 2022, 13:30

De politie heeft een SMS-bom gestuurd naar iedereen die in de contactenlijst van de telefoon van de vermoorde Esmee (14) uit Hazerswoude-Rijndijk staat.

De politie wil weten wie er op donderdag 30 december na 15:30 uur via de telefoon of sociale media berichten naar Esmee verstuurde, of van haar heeft ontvangen. Dat is het tijdstip waarop het meisje voor het laatst werd gezien.

De volgende ochtend werd haar lichaam gevonden tegen een boom in een park in Leiden. Haar turnleraar Olivier van der G. (32) is opgepakt op verdenking van moord of doodslag en ontucht.

Politie heeft al veel tips ontvangen

Het onderzoek naar het overlijden van Esmee loopt nog. De politie heeft al veel tips ontvangen maar het onderzoeksteam werkt nog steeds hard om een duidelijk beeld te krijgen wat er precies gebeurde tussen donderdag 30 december 15.30 uur en het moment dat ze dood werd gevonden.

Bovenstaande video waarin een laatste groet wordt gebracht aan Esmee was eerder te zien in Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.