Terug

Volg Hart van Nederland

Lil' Kleine en vriendin Jaimie over mishandelingszaak: 'Roddels zijn absoluut niet waar'

Lil' Kleine en vriendin Jaimie over mishandelingszaak: 'Roddels zijn absoluut niet waar'

112

26 mei 2021, 06:38

Rapper Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes hebben voor het eerst gereageerd op het vermeende huiselijk geweld tijdens hun vakantie op Ibiza. Het koppel laat aan Shownieuws weten "echt geschokt" te zijn door de verhalen die over hen rondgaan.

De 26-jarige Jorik Scholten, zoals de rapper in het echt heet, zou in de nacht van zaterdag op zondag zijn vriendin Jaimie hebben mishandeld tijdens een feest in hun hotel op het Spaanse eiland. Zij zou daarop aangifte hebben gedaan, waarna Lil' Kleine door de politie werd opgepakt.

(Tekst gaat verder onder video)

EXCLUSIEF: Lil' Kleine in boeien naar de rechtbank
0:14
EXCLUSIEF: Lil' Kleine in boeien naar de rechtbank

Een dag later doken er foto's en videobeelden waarop te zien was dat Lil' Kleine met handboeien om werd afgevoerd naar de rechtbank. Inmiddels heeft de Spaanse justitie de mishandelingszaak gesloten. Dat bevestigde advocaat Nienke Hoogervorst van de rapper dinsdag aan persbureau ANP. Volgens haar is de zaak seponeerd wegens gebrek aan bewijs.

'Geschokt door media-aandacht'

In een verklaring aan Shownieuws laten Lil' Kleine en Jaimie gezamenlijk weten "echt geschokt" te zijn "door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie". Volgens het verloofde stel zijn de geruchten die over het incident tijdens hun vakantie rondgaan "absoluut niet waar".

"We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten", zegt het stel over het incident. "Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd." Lil' Kleine wil daarnaast zijn excuses aanbieden voor de ontstane commotie. "Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen."

'Gebeurtenissen plekje geven'

"Als laatst willen wij de media verzoeken om ons de komende tijd met rust te laten", zegt het verloofde koppel tot slot over hun veelbesproken vakantie op het Spaanse eiland. "Zodat wij de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven. Wij houden erg veel van elkaar." Het stel heeft samen een zoontje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.