Terug

Volg Hart van Nederland

Ruzie voorafgaand aan fatale steekpartij Rosmalen gefilmd, politie naarstig op zoek naar beelden

112

21 mrt 2022, 20:35

Er blijven nog veel vragen onbeantwoord in het onderzoek rondom de fatale steekpartij in Rosmalen. De 22-jarige Jordy uit Den Bosch kwam hierbij om het leven. Voorafgaand aan de steekpartij ontstond er ruzie op een terras, die volgens de politie is gefilmd. De politie roept op om die beelden te delen.

Twee meisjes van 16 en 17 werden direct na de steekpartij opgepakt. Het 16-jarige meisje werd zondag weer vrijgelaten, omdat uit onderzoek bleek dat zij niet heeft gestoken. Het 17-jarig meisje zit nog wel vast als verdachte.

Mishandeling

De zus en de hoogzwangere vriendin van de doodgestoken Jordy deden maandag aangifte van mishandeling tegen het 17-jarige meisje. De twee zeggen op het terras te zijn mishandeld door de verdachte vlak voor de fatale steekpartij. De politie tast nog in het duister wat er precies is gebeurd.

"We weten dat er voorafgaand aan het steekincident een conflict is geweest. Daar willen we graag meer over weten. Hoe is dat ontstaan, wat ging er aan vooraf en wie waren daarbij betrokken?", aldus de politie.

Gefilmd

Volgens de politie blijkt uit verschillende getuigen verklaringen dat de ruzie op het terras is gefilmd. "Mogelijk zijn er dus mensen die hier beelden van hebben. Als dat zo is komen we graag in het bezit van deze beelden", schrijft ze.

Mensen die meer weten over de beelden mogen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Beelden kunnen daarnaast worden gedeeld via het tipformulier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.