Terug

Volg Hart van Nederland

Vermeend slachtoffer Marco Borsato vreest ’emotionele lijdensweg’ na tegenaangifte

112

18 dec 2021, 11:06

De jonge vrouw (22) die maandag aangifte deed tegen Marco Borsato houdt rekening met ’een langdurige en zeer emotionele lijdensweg’ nu de zanger tegenaangifte heeft gedaan wegens onder andere smaad en laster. Dat zegt de advocaat van het vermeend slachtoffer tegen de Telegraaf.

Het vermeende slachtoffer was voorbereid op een tegenaangifte van Marco Borsato. "Maar zij hield ook rekening met de mogelijkheid dat de heer Borsato zich anders zou opstellen", aldus advocaat Peter Plasman. "Dit is niet waar mijn cliënte op gehoopt heeft."

Afgelopen vrijdag deed Borsato aangifte van het doen van een valse aangifte, smaad laster en het doen van een lasterlijke aanklacht. Hij heeft ook aangifte gedaan tegen de moeder van het slachtoffer, wegens uitlokking en medeplichtigheid.

'Aan borsten en billen gezeten'

De 22-jarige vrouw deed aangifte tegen de bekende zanger vanwege vermeend seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag. Ze zegt vanaf haar vijftiende jarenlang slachtoffer te zijn geweest van Borsato. Hij zou talloze keren aan haar borsten en billen hebben gezeten. Ook zou hij met zijn handen onder haar rokje zijn gegleden om haar tussen de benen te strelen.

Marco Borsato ontkent alle aantijgingen, liet hij eerder al weten via zijn advocaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.