Terug

Volg Hart van Nederland

Slachtoffer fataal tramincident Den Haag is Poolse man (39)

Slachtoffer fataal tramincident Den Haag is Poolse man (39)

112

20 okt 2021, 15:10

De man die maandagavond in Den Haag overleed nadat hij door een tram was aangereden, is een 39-jarige man met de Poolse nationaliteit. De politie meldde eerder al dat het slachtoffer geen vaste woon- of verblijfplaats had. Eerder werd er nog gesproken over een 'oudere man' die onder de tram terecht was gekomen.

De politie heeft drie jongeren, twee 15-jarigen en een van 18-jaar, aangehouden. Getuigen zeiden tegen lokale media dat het slachtoffer op de Rijswijkse Landingslaan in de wijk Ypenburg mogelijk voor de tram zou zijn geduwd.

Onderzoek in volle gang

De tramchauffeur is opgevangen door de politie en door personeel van het Haagse vervoersbedrijf HTM. Getuigen hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. De politie doet onderzoek naar het overlijden van de Poolse man.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.