Terug

Volg Hart van Nederland

Zoon Peter R. de Vries: 'Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden'

Zoon Peter R. de Vries: 'Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden'

112

7 juli 2021, 11:47

De familie van de neergeschoten Peter R. de Vries heeft voor het eerst naar de buitenwereld gereageerd op het drama dat hem dinsdagavond is overkomen in Amsterdam. Via Twitter laat zoon Royce de Vries weten dat de grootste nachtmerrie van de familie werkelijkheid is geworden.

"Wij als familie omringen Peter met liefde en hoop in deze moeilijke fase", laat Royce weten namens de familie. "Veel is nog onzeker, maar wat vaststaat is dat alle steunbetuigingen uit het hele land nu enorm veel steun bieden. De familie", aldus het statement.

Zwaargewond

Peter R. de Vries werd dinsdagavond op klaarlichte dag neergeschoten toen hij van de studio van RTL Boulevard naar de parkeergarage liep waarin zijn auto stond. Hij is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Het is onduidelijk hoe het nu met hem gaat.

Op dit moment zitten er twee verdachten vast op verdenking van betrokkenheid bij de aanslag, waaronder de vermoedelijke schutter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.