Terug

Volg Hart van Nederland

Tiental tips binnengekomen over aanranding vrouw (19) in trein

Tiental tips binnengekomen over aanranding vrouw (19) in trein

112

25 mei 2022, 19:20

De politie heeft inmiddels een tiental tips binnengekregen over de aanranding van een jonge vrouw in de trein van Amsterdam Centraal naar Alkmaar, meldt een woordvoerder.

De man kwam maandagavond in de verder lege coupé tegen het slachtoffer aanzitten. Zij werd veertig minuten lang aangerand en kon pas na het verlaten van de trein in Alkmaar alarm slaan.

Opvallende tatoeage

De politie is momenteel bezig met bekijken van camerabeelden. De man heeft een opvallende tatoeage in het gezicht.

De politie sprak eerder al van een ernstig feit. "Dit is verschrikkelijk voor het slachtoffer. We willen de dader zo snel mogelijk aanhouden." Mensen die een vermoeden hebben wie de man is, worden verzocht contact op te nemen met de politie. De opvallende tatoeage in het gezicht van de verdachte kan mogelijk helpen bij het opsporen van de man die verder wordt omschreven als ongeveer 40 jaar oud, kalend met kort blond haar en 1,70 meter lang.

Speciaal telefoonnummer

De NS heeft sinds april 2020 een telefoonnummer (06-13181318) waar treinreizigers die zich onveilig voelen of overlast ervaren dat via WhatsApp of sms kunnen melden bij de NS-meldkamer. Bij situaties waarbij spoedeisende hulp nodig is moet 112 gebeld worden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.