Terug

Volg Hart van Nederland

Twee meisjes (16 en 17 jaar) aangehouden voor fatale steekpartij in Rosmalen

112

20 mrt 2022, 07:42

De politie heeft in Rosmalen twee verdachten, twee meisjes van 16 en 17 jaar, aangehouden in verband met een fataal steekincident op het terras van een eetgelegenheid. Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Den Bosch, dat aanvankelijk zwaar gewond was, is overleden. Het 16-jarige meisje is inmiddels vrijgelaten, zij blijkt niet te hebben gestoken.

Het steekincident vond plaats aan de Driesprong. De man werd gestoken en vluchtte naar een andere horecagelegenheid. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer en ook de traumahelikopter kwam ter plaatse. Maar uiteindelijk overleed het slachtoffer te plaatse.

De politie kon al snel twee verdachten aanhouden. Een vrouw (17) uit Den Bosch en een vrouw (16) uit Rosmalen. Het meisje van 16 werd zondagavond vrijgelaten en mocht naar huis. Zij bleek niet te hebben gestoken. Het 17-jarige meisje zit nog steeds vast als verdachte.

Onderzoek

De politie is direct een groot onderzoek opgestart. Daarbij is technisch onderzoek gedaan. Zowel op het terras waar de ruzie ontstond, in de horecagelegenheid waar het slachtoffer overleed en op de route die hij gewond heeft afgelegd.

Ook heeft de hulpdienst met meerdere getuigen kunnen praten en kijken we of er camerabeelden beschikbaar zijn die ons kunnen helpen met het verdere onderzoek. Ooggetuigen die de steekpartij hebben zien gebeuren kunnen zich melden bij Slachtofferhulp Nederland.

Beeld: Reality Photo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.