Terug

Volg Hart van Nederland

Twee jonge meisjes komen om door aanrijding met auto bij Coevorden

112

23 feb 2021, 18:23

Twee jonge meisjes zijn dinsdag omgekomen door een aanrijding met een auto op de N863 in Coevorden.

Het ongeval gebeurde aan het einde van de middag op de kruising van de Europaweg (N863) en de Weijerswold. Twee traumahelikopters en drie ambulances rukten uit om medische assistentie te verlenen, maar dat mocht niet baten. De kinderen zijn ter plaatste overleden.

Bestuurder verhoord

Een woordvoerder van de politie laat aan Hart van Nederland weten dat de bestuurder van de auto op dit moment wordt verhoord. De automobilist is zelf niet gewond geraakt.

Omstanders melden bij RTV Drenthe dat de meisjes op een skelter zaten toen ze werden aangereden. De politiewoordvoerster kon dat niet bevestigen.

De N863 is ter hoogte van Weijerswold in beide richtingen afgesloten in verband met het onderzoek.

Tekst: ANP/Hart van Nederland

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.