Terug

Volg Hart van Nederland

Verdachte aangehouden voor schietpartij waarbij peuter (2) gewond raakte

112

19 mei 2021, 14:33

Een 24-jarige man is afgelopen dinsdagavond aangehouden voor een schietpartij een week eerder in Amsterdam. Bij de schietpartij raakte een kind van twee jaar oud gewond.

Het incident vond plaats in de avond van maandag 10 mei, vlakbij metrostation Kraaiennest in de Bijlmer. Er werden toen meerdere schoten gelost. Direct na de beschieting startte de recherche een onderzoek. Daardoor kon de verdachte gisteren in zijn auto worden aangehouden.

Volgens de politie waren er bij de schietpartij meerdere verdachten betrokken. Deze personen zijn nog niet aangehouden.

De peuter is inmiddels weer thuis. Het kind is behandeld maar heeft nog wel wond. De politie kan om privacy redenen niet zeggen of het een jongetje of meisje is en wat de aard van de verwonding is.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.