Terug

Volg Hart van Nederland

Vier lichamen uit de Lek gehaald bij Streefkerk, vermoedelijk gaat het om vermist gezin

112

24 okt 2022, 09:08

In de Lek bij het Zuid-Hollandse Streefkerk zijn zondag en maandag vier doden aangetroffen. Dat bevestigt de politie na berichtgeving door Rijnmond.

Volgens de regionale nieuwszender gaat het om een vader, moeder en twee volwassen dochters uit Gouda. Echter kan de politie dit niet bevestigen. Wel bevestigt de politiewoordvoerder dat na een bruiloft een gezin vermist is geraakt. Of het om de gevonden personen gaat is nog niet duidelijk. De lichamen moeten nog worden geïdentificeerd.

Bruiloft

Twee lichamen zijn in een auto aangetroffen, aldus een woordvoerder van de politie. De andere twee daarbuiten. Er wordt nog onderzocht wat er precies is gebeurd, maar de politie laat weten dat het aannemelijk is dat het om een noodlottig ongeval gaat.

Rijnmond bericht dat het gaat om een gezin dat zaterdagavond een bruiloft had bezocht in Rotterdam en sindsdien spoorloos was. Via sociale media werden mensen opgeroepen om uit te kijken naar het viertal.

ANP/ Hart van Nederland

Beeld: Alblasserdamsnieuws.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.