Terug

Volg Hart van Nederland

Politie zoekt man met tattoo in gezicht voor aanranden vrouw (19) in trein

Politie zoekt man met tattoo in gezicht voor aanranden vrouw (19) in trein

112

24 mei 2022, 15:47

Een 19-jarige vrouw is 40 minuten lang betast en aangerand door een man terwijl ze in een lege coupe in de trein van Amsterdam naar Alkmaar zat. Ze kon al die tijd niet de trein verlaten of om hulp vragen. De politie maakt via Twitter bekend dat ze op zoek zijn naar een man van ongeveer veertig jaar oud, met een tatoeage in zijn gezicht.

Verder heeft de man een lichte huidskleur, is 1,70 cm lang en kalend met kort blond haar. Volgens de politie kwam de man meteen tegen haar aanzitten toen ze in de trein ging zitten. Pas op het station in Alkmaar kon ze uitstappen en alarm slaan bij de veiligheidsservice van de NS. Zij belden de politie.

De zaak wordt op dit moment onderzocht door de zedenafdeling van de politie. Op Twitter benadrukken ze dat mensen de NS ook kunnen Whatsappen in dit soort situaties. De NS had deze man bijvoorbeeld op kunnen wachten op het perron van Alkmaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.