Terug

Volg Hart van Nederland

Zoektocht vermiste Silvana Heber gaat verder, dit weten we tot nu toe

112

21 nov 2022, 11:44

De 36-jarige Silvana Heber is sinds zaterdag vermist. De politie zoekt ook maandag met man en macht weer verder naar de vrouw uit Hoogeloon en wordt daarbij ondersteund door het Veteranen Search Team. Haar 41-jarige partner is aangehouden. Wat weten we tot nu toe van haar vermissing?

Silvana had zaterdagochtend een afspraak met familieleden waar zij echter nooit is verschenen. Daarom werd alarm geslagen. Op basis van verklaringen van familieleden besloot de politie de woning van Silvana te onderzoeken. De politie maakte gebruik van politiehonden en er werd een politiehelikopter ingezet.

Vrees voor haar welzijn

De auto van Silvana is vervolgens in beslag genomen. Al snel volgde een Burgernetbericht, die later zonder resultaat is ingetrokken. "Voor haar welzijn wordt gevreesd. We sluiten niet uit dat ze slachtoffer is van een misdrijf," meldt de politie.

De 41-jarige partner van Silvana is aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij haar verdwijning. Hij is na zijn aanhouding verhoord. Uit het verhoor is geen enkele informatie gekomen over de verblijfplaats van Silvana. Hij zit in volledige beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Nieuwe zoektocht

Zondag hebben zowel politie als het Veteranen Search Team tot in de late uren gezocht in een bosgebied. Helaas leidde dat niet tot de vrouw of een spoor naar haar. Maandagochtend is de zoekactie om 09.30 uur hervat. De politie en Mobiele Eenheid zoeken in groten getale opnieuw naar Silvana. Het Veteranen Search Team helpt met vijftien vrijwilligers om ieder spoor te traceren. Er wordt binnen een ander gebied op hetzelfde perceel gezocht.

Silvana is ongeveer 1,60 meter lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft rossig haar, dat ze vaak in een staart draagt. Op de dag van haar verdwijning droeg ze vermoedelijk een zwarte, halflange jas. Mogelijk had ze ook een bruine tas bij zich.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.