Terug

Volg Hart van Nederland

Zelf meedoen aan spel uit Squid Game: 'Mijn benen trilden helemaal'

nieuws

16 okt 2021, 17:42

In Maastricht en Rotterdam kun je dit weekend meedoen aan het eerste spel uit de Koreaanse Netflix-hitserie Squid Game. Op eigen risico speel je het spel Annemaria Koekoek, met de levensechte pop.

In Squid Game spelen volwassenen die in de schulden zitten een reeks kinderspellen met dodelijke gevolgen. Het is de best bekeken serielancering ooit voor Netflix. Met 111 miljoen kijkers is het dan ook niet gek dat iedereen het erover heeft.

'Mijn benen trilden'

Bij de Nederlandse versie van het spel mochten de verliezers gelukkig gewoon blijven leven. En dat was maar goed ook, want het bleek voor veel Maastrichtenaren moeilijker dan gedacht. "Mijn benen trilden helemaal", zegt een van hen. Een ander viel af, omdat hij te snel rende en niet meer kon stoppen.

Degene die van de pop wisten te winnen wonnen een pretpakket met daarin rekwisieten uit de serie. De verliezers bleven ook niet met lege handen achter. Zij kregen een koekje met een figuurtje erin, wat ook een rol speelt in een van de spellen.

Zelf ook meedoen? Zondag trekt de Squid Game-karavaan naar Rotterdam. Vanaf 12.00 uur kun je je melden op het Eendrachtsplein. Meedoen is gratis, maar als je onder de 16 bent moet je wel toestemming hebben van een volwassene.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.