Terug

Volg Hart van Nederland

Politie zet Mark Rutte te kakken met 'nieuwe diensttelefoon': 'Lekker snake spelen'

Politie zet Mark Rutte te kakken met 'nieuwe diensttelefoon': 'Lekker snake spelen'

nieuws

26 mei 2022, 16:55

De politie moet te allen tijde bereikbaar zijn en dan is goed gereedschap in de vorm van een betrouwbare telefoon essentieel. Politie Basisteam Zaanstreek zit wat dat betreft geramd, daar wordt de komende maanden een nieuwe diensttelefoon in gebruik genomen. Eentje die ze ook als wapenstok kunnen inzetten.

De agenten ontvangen "een toestel om online alle administratie te doen én een toestel om te kunnen communiceren met collega's", deelt politie Zaanstreek via Facebook. Het toestel van keuze: de Nokia 3310.

"Wij kunnen hiermee bellen, er is opslag voor maar liefst 20 sms’jes en in de pauze kunnen we snake spelen. Bijkomend voordeel is dat we dankzij deze telefoon onze wapenstok thuis kunnen laten!"

De telefoon van Rutte

De politie knipoogt met dit grappig bedoelde fopbericht naar het nieuws over de telefoon van premier Mark Rutte, dat vorige week boventoon voerde. Mark Rutte is zelfs getagd in het bericht. "Geintje hè Mark, wat is uw high score?", vragen de agenten zich af.

De post kan rekenen op de nodige hilariteit onder volgers. "Mark is momenteel niet online, hij is zijn berichten aan het wissen", grapt Gertjan. "En hij is ook nog kogelwerend, vuurvast en atoombomproof", gaat Nathalie er dunnetjes overheen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.