Terug

Volg Hart van Nederland

Pieten vallen van het dak van de hitte: pepernoten al te koop in supermarkt

Pieten vallen van het dak van de hitte: pepernoten al te koop in supermarkt

nieuws

26 juli 2019, 16:30

Deze week worden er temperaturen van wel 40 graden gehaald, maar bij de Jumbo in Goor liggen de kruidnoten al in de schappen. "Vorig jaar hadden we ze in augustus", zegt manager Joop Peters tegen krant Metro. "Toen kregen we verschillende opmerkingen dat ze te vroeg in de schappen lagen. Toen dacht ik: dan wil ik ze volgend jaar nog eerder!" Zelf heeft hij zich nog niet aan zijn noten vergrepen, want hij "moet er niet aan denken", maar het blijkt wederom een gouden greep... "Ondertussen verkoopt het wel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.