Terug

Volg Hart van Nederland

Hugo de Jonge schakelt reacties onder tweets uit vanwege haatberichten

Hugo de Jonge schakelt reacties onder tweets uit vanwege haatberichten

Politiek

25 okt 2022, 15:21

Minister Hugo de Jonge (Volkshuisvesting) heeft besloten om de reactiemogelijkheid onder zijn berichten op Twitter uit te zetten. Dat betekent dat niemand meer onder zijn tweets kan reageren. Hij doet dit naar eigen zeggen vanwege alle haatreacties, liet hij dinsdag weten.

"Elke dag opnieuw zie ik onder m'n post een eindeloze stroom aan berichten vol haat, gescheld en erger. Daaraan wil ik geen podium bieden, want het leidt tot niets, behalve tot nog meer haat, gescheld en erger", schrijft hij op Twitter.

Ook schrijft hij dat er "gelukkig vele andere manieren zijn om met mensen van goede wil in gesprek te blijven".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.