Terug

Volg Hart van Nederland

F1-kijkers Viaplay weer boos: beeld loopt minuten achter, haperingen en finish gemist

Sport

2 okt 2022, 19:11

Formule 1-fans waren zondag met stomheid geslagen toen ze lazen dat Max Verstappen op de zevende plek was geëindigd in de veelbewogen GP in Singapore. Op hun beeldscherm was namelijk de wedstrijd nog helemaal niet afgelopen.

"Dit is toch bizar?? Elke 5 seconden buffer op Viaplay", zegt een kijker op Twitter. Hierdoor liep bij een deel van de gebruikers van Viaplay het beeld vertraging op. Hun verbazing en irritatie werd nog groter toen de video-on-demanddienst ook nog vlak voor het eind "Thanks for watching" in beeld bracht, waardoor niet alle fans de finish hebben kunnen zien.

Beeld crasht op de finish

"Krijg nu wat! Finish niet gezien", tweet Hilde. Ook Wilfred is niet te spreken over deze video-on-demanddienst: "Viaplay wat erg. Continue beeld wat stilstaat, blijft vastlopen, schaam jullie."

Een andere kijker reageert onder een tweet van Viaplay en zegt: "Ik ben heel teleurgesteld in Viaplay. De auto's waren al gefinisht en ik moest nog 5.18 minuten aan lag inhalen. Het beeld stopt elke 10 seconden. Waardeloos. Heb de finish maar gelaten voor wat het was. BAH."

'Betalen voor reclame'

Niet alleen hierover was commentaar. Ook was het publiek niet te spreken over de Carglassreclame die met enige regelmatig in beeld was. Op Twitter zegt Freek: "Wat is dat Viaplay een drama... Beeld dat continu loopt, reclamebalken tijdens een race en daar moet je ook nog voor betalen", schrijft hij terwijl hij het als 'baggerzooi' omschrijft.

"Betalen voor een dienst. Maximaal hierin falen en dan ook nog een halve carglass reclame tussendoor. Let op! We betalen voor reclame", uit Sjors zijn ergernis.

Bovenstaande video is eerder uitgezonden bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.