Terug

Volg Hart van Nederland

Storm van kritiek na Formule 1-debuut Viaplay, kijkers klagen over kwaliteit

Sport

18 mrt 2022, 16:47

De eerste kennismaking met nieuwe de Formule 1-zendgerechtigde Viaplay is voor veel kijkers niet goed bevallen. Het verslag van de eerste vrije training voor de Grote Prijs van Bahrein leed onder technische gebreken en ook het commentaar kreeg een hoop kritiek.

Onder het laatste Formule 1-bericht op de Facebook-pagina regent het klachten. Kijkers hebben last van missende pixels of zelfs ronduit slecht beeld. "Eerlijk voor de prijs is dit ronduit bagger natuurlijk. Beeldkwaliteit is prut."

Ook het geluid stond niet helemaal goed afgesteld, zo viel veel abonnees op. "Je hoort constant op de achtergrond het toeren van een auto zoals bij een onboard, terwijl het niet in beeld is."

Monotoon

Het commentatoren-duo Allard Kalf en Sebastiaan Bleekemolen wordt omschreven als 'slaapverwekkend'. "Net of ze commentaar geven bij een curling-wedstrijd", zegt een van de reageerders. Een ander voegt toe: "Weinig emotie, te monotoon, met nog meer fouten dan Olav Mol maakte."

De klantenservice van Viaplay is ondertussen druk bezig met het beantwoorden van alle klachten op de sociale media. Abonnees krijgen te horen dat ze contact kunnen opnemen via een persoonlijk bericht.

Bijgevoegde video verscheen in december voor het eerst op deze site.

Foto: ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.