Terug

Volg Hart van Nederland

Opnieuw code geel voor dichte mist in nacht en ochtend

Opnieuw code geel voor dichte mist in nacht en ochtend

Weerbericht

7 okt 2021, 20:38

Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) heeft voor de nacht van donderdag op vrijdag en voor vrijdagochtend code geel afgegeven vanwege mogelijk dichte mist.

De waarschuwing geldt voor het hele land. Door de dichte mist kan er plaatselijk minder dan tweehonderd meter zicht zijn. Verkeer en andere buitenactiviteiten kunnen daar hinder van ondervinden.

De verwachting is dat de mist in de tweede helft van de ochtend verdwijnt. Voor de nacht van woensdag op donderdag had het weerinstituut dezelfde waarschuwing afgegeven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.