Terug

Volg Hart van Nederland

Woning in Beek staat op instorten na hevig noodweer

Woning in Beek staat op instorten na hevig noodweer

112

20 mei 2022, 15:50

In het Limburgse Beek staat een hoekwoning vrijdag op instorten na hevig noodweer. De wind blies een groot deel van het dak weg en inmiddels dreigt het huis in te storten, meldt de brandweer. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Het noodweer heeft vrijdagmiddag flink huisgehouden in Zuid-Limburg, vooral in de voormalige westelijke mijnstreek rond Sittard en Geleen. Op verschillende plekken in Beek, Spaubeek, Stein, Limbricht, Oirsbeek en Schinnen liepen woningen schade op. Ook waaiden er bomen om en liggen er stenen en dakpannen op straat.

Bij de hulpdiensten kwamen in korte tijd honderden meldingen binnen. De brandweer uit heel de regio schiet te hulp om erger te voorkomen en de ergste schade zo snel mogelijk op te ruimen. De zwaren (onweers)buien trekken naar verwachting vanaf 16.30 uur het gebied uit.

Hart van Nederland/ANP

Foto: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.