Terug

Volg Hart van Nederland

F1-kijkers woest op Viaplay om irritante fout met balkje: 'Hallo regie, let eens op!'

F1-kijkers woest op Viaplay om irritante fout met balkje: 'Hallo regie, let eens op!'

Formule 1

8 okt 2022, 11:11

Opnieuw veel ergernis onder de Formule 1-kijkers van Viaplay zaterdagochtend. Tijdens de kwalificatie van de Grote Prijs van Japan bleef een balkje met daarin een aankondiging voor een eerdere vrije training in beeld staan. Die training was echter allang voorbij. De balk zat precies over de statistieken, waardoor kijkers de rondetijden niet konden zien.

"Vet irritant #viaplay om een balk in beeld te hebben met de aankondiging van iets wat al is geweest. Precies voor de tijden die de coureurs rijden. Hoe krijg je het voor elkaar. Prutsers", zegt Anne op Twitter. Ook Monica is niet te spreken over de regiefout. "Ik denk dat er nog iemand zit te tukken bij Viaplay. De kwalificatie is al bezig!"

"Die balk onderin mag echt wel weg hoor. Hallo regie, let eens op!", zegt kijker Bjorn. "Mag die balk weg? Ik zie de tijden niet", twittert een andere kijker. Op Twitter regent het soortgelijke reacties.

"Waarom blijft dit constant in beeld?" twittert een kijker met een video erbij. "Ik word zo moe van jullie geklungel", reageert Thijs op Viaplay.

Max Verstappen op poleposition

Na ruim een half uur was het balkje weggehaald en konden de Viaplay-kijkers de rest van de kwalificatie kijken. Daar pakte Max Verstappen poleposition, waardoor hij zondag vanaf de eerste startpositie op jacht kan naar zijn tweede wereldtitel. Als hij wint én de snelste raceronde rijdt, stelt hij op vier races van het einde van het seizoen de titel al veilig. De race is zondag om 07.00 uur Nederlandse tijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.