Terug

Volg Hart van Nederland

Portugese droom Coen en Karima gaat letterlijk in vlammen op

Portugese droom Coen en Karima gaat letterlijk in vlammen op

112

24 okt 2017, 22:38

De bosbranden in Portugal hebben de droom van de Nederlandse Coen en zijn vrouw Karima verwoest. Na jaren voorbereiden besloten zij een paar maanden geleden samen met hun twee kinderen van vier jaar en 7 maanden naar Portugal te emigreren. Ze wilden daar hun droom verwezenlijken: een Bed & Breakfast openen. Maar de bosbranden die Portugal de afgelopen weken hebben geteisterd, hebben ook de dromen van Coen verwoest. Het pand waar zij de B&B willen openen, is volledig in de as gelegd. Coen schat de schade in op 20 tot 30 duizend euro. Het dak is ingestort en alle meubels zijn verwoest, net als de deuren en de kozijnen. Verder zijn de muren instabiel en het is nog maar de vraag of die het houden. Ook heeft de brand flink huisgehouden op hun stuk grond van ruim twee hectare; bomen zijn in de as gelegd. Met een inzamelingsactie hoopt Coen wat geld in te zamelen om een deel van de geleden schade te vergoeden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.