Terug

Volg Hart van Nederland

Corné schaatst 100 kilometer voor zijn zieke zusje

Corné schaatst 100 kilometer voor zijn zieke zusje

nieuws

22 jan 2017, 21:18

Het wordt een enorme klus maar toch heeft de 14-jarige Corné Versluis uit het Zuid-Hollandse Hoogblokland er het volste vertrouwen in. Hij gaat de Prestatietocht, dat is 100 kilometer op de Weissensee, volbrengen op 27 januari. En dat moet lukken, want hij doet het voor zijn zusje Suze. Zij heeft te kampen met hartproblemen. Het 8-jarige meisje is als hartekind betrokken bij Stichting Hartekind. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar hartproblemen bij kinderen. Corné gaat in gezelschap van zijn vader Ron die de tocht al drie keer heeft gereden. Voor Corné is het extra moeilijk: hij heeft door een nierziekte chronische pijn in zijn knieën. Vader Ron: “Als het hem gaat lukken is het heel erg knap.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.