Terug

Volg Hart van Nederland

Papegaaienwandeling in de Keukenhof... Ja, echt waar!

Papegaaienwandeling in de Keukenhof... Ja, echt waar!

Dieren

8 apr 2017, 21:40

Zaterdagochtend vindt er een heuse papegaaienwandeling plaats in De Keukenhof in Lisse. Hoe bijzonder het ook klinkt, papegaaienwandelingen zijn niet meer zo uniek, sterker nog, het is een groeiend en steeds populairder fenomeen onder papegaaienliefhebbers. Zaterdag wordt het voor het eerst georganiseerd in de Keukenhof in Lisse. Organisatoren Marco en Rosalinda van de Bunt hebben er zin in om op deze mooie dag, op deze nieuwe locatie met hun papegaaien lekker buiten te zijn. Het levert in ieder geval een opmerkelijk en bijzonder plaatje op!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.