Terug

Volg Hart van Nederland

Aardbeving Marokko: minuut stilte bij gevecht Badr Hari en Mazraoui doneert bloed

Aardbeving Marokko: minuut stilte bij gevecht Badr Hari en Mazraoui doneert bloed

Sport

9 sep 2023, 21:53

Er wordt op tal van manieren stilgestaan bij de aardbeving in Marokko. Het aantal doden van de beving is inmiddels opgelopen tot boven de 1300 en er worden ook nog eens 1800 gewonden gemeld.

Sporters zijn begaan met het land en besteden op verschillende manieren aandacht aan de ramp. Zo wordt er bij het gevecht van Badr Hari tijdens het kickboksevenement Glory 88 in Parijs begonnen met een minuut stilte voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko.

Bij de wedstrijden in Parijs worden veel Marokkanen verwacht. Er zijn in totaal 4000 kaarten verkocht.

Het was al snel duidelijk dat de ravage enorm is:

Honderden doden na aardbeving Marokko, enorme ravage te zien op beelden
1:09
Honderden doden na aardbeving Marokko, enorme ravage te zien op beelden

De voetballers van het Marokkaanse elftal en hun bondscoach hebben zaterdag bloed gedoneerd om de slachtoffers te helpen van de aardbeving in het land. Een van de spelers die doneerde is oud-Ajacied Noussair Mazraoui uit Leiderdorp.

Bron: ANP/Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.