Terug

Volg Hart van Nederland

Ambassadeur Abdelhak Nouri wil eigen court en voetbal

Ambassadeur Abdelhak Nouri wil eigen court en voetbal

Sport

14 juli 2017, 16:45

Vlak voordat Nouri met Ajax vertrok naar het trainingskamp in Oostenrijk, werd hij officieel ambassadeur van de vorig jaar opgerichte stichting 'Elk kind een bal'. Bij die stichting is het nieuws over het ernstige hersenletsel van Appie hard aangekomen. De Ajacied was niet zomaar gevraagd als ambassadeur. “Abdelhak Nouri is toegankelijk, niet uit de hoogte en echt zichzelf”, dat stelt Brahim Lakhal van Stichting Elk Kind Een Bal. Nouri is ambassadeur van deze stichting en zet zich maximaal in. “Vaak gaat er een bepaalde tijd overheen voordat een ambassadeur ingezet kan worden, je moet dan denken aan overleg en uitzoeken wat ieders wensen en behoeften zijn, maar Nouri wilde direct ingezet worden. Het is zo’n goede jongen, zelfs bij een bedankdag voor de vrijwilligers en stagiaires liet hij zich van zijn beste kant zien. Hij schaamde zich kapot toen hij een keer niet bij een activiteit voor kinderen met overgewicht kon zijn. Met een filmpje excuseerde hij zich en beloofde hij snel terug te komen.” Nouri zit vol passie, want hij wilde direct beginnen met het realiseren van een eigen voetbalcourt en het ontwikkelen van een eigen voetbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.