Terug

Volg Hart van Nederland

Bekijk hier de huldiging van Feyenoord in de Kuip terug

Bekijk hier de huldiging van Feyenoord in de Kuip terug

Sport

23 apr 2018, 19:00

In de Kuip in Rotterdam is Feyenoord gehuldigd nadat de club zondagavond ten koste van AZ de KNVB-beker had gewonnen. Spelers en staf verschenen vanaf 14.30 uur ongeveer een half uur op het veld van het stadion, waar het publiek al vanaf 12.30 uur terechtkon. Onder meer Robin van Persie sprak de fans toe en de spelers maakten een ereronde. Verder waren er optredens van Lee Towers, Ronnie Flex en de Hermes House Band. De tribunes van de Kuip waren aardig bezet, maar zeker niet allemaal vol. Volgens een schatting van de politie ging het om 14.000 mensen. Huldigingen van Feyenoord zijn normaal bij het stadhuis aan de Coolsingel, maar die gaat de komende tijd op de schop. Toen Feyenoord mei vorig jaar mei landskampioen werd, stonden er 150.000 fans op en rond de Coolsingel en het Stadhuisplein. Bekijk hieronder de livestream van Hart van Nederland van de huldiging: https://www.facebook.com/hartvannederland/videos/1817509744937212/ De politie sprak maandag na afloop van de huldiging over een mooi feestje. Wel werden dertien arrestaties verricht: elf wegens vuurwerk en twee wegens overtreding van een stadionverbod. Een van de verdachten werd opgepakt toen een jongen en een meisje lichtgewond raakten door een fakkel. Feyenoord won zondag de honderdste editie van de bekerfinale door doelpunten van Nicolai Jørgensen, Robin van Persie en Jens Toornstra.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.