Terug

Volg Hart van Nederland

Bruid loopt vijftig kilometer om te trouwen met liefde van haar leven

Sport

19 juli 2019, 08:13

Daar komt de bruid, daar komt de bruid. Ze moet alleen wel een stukje lopen. Linda van Hest en Paul Petersen gaan namelijk tijdens de Nijmeegse Vierdaagse trouwen. De twee hebben elkaar in 2015 onder de startboog van de Vierdaagse, de Wedren, leren kennen. Nu vier jaar later stappen zij in het huwelijksbootje langs de route in hun thuisdorp Grave.

Trouwjurk

De trouwkleding was toch iets aangepast. Geen mooie lange jurk, maar gewoon een t-shirt en een korte broek, want 50 kilometer lopen met een zware trouwjurk is wat lastig. De dag na de Vierdaagse gaan de twee tortelduifjes nog een keer het jawoord, dan voor de kerk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.