Terug

Volg Hart van Nederland

Eredivisie-topper tussen Ajax en PSV eindigt in gelijkspel: 2-2

Eredivisie-topper tussen Ajax en PSV eindigt in gelijkspel: 2-2

Sport

10 jan 2021, 18:47

De topper tussen Ajax en PSV heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen hielden elkaar op een gelijkspel in de lege Johan Cruijff ArenA (2-2).

PSV leidde na 21 minuten met 2-0, maar kwam vervolgens nauwelijks meer aan aanvallen toe. Ajax knokte zich naar een gelijke stand, maar slaagde er niet meer in een veldoverwicht met een zege te belonen.

Eén punt voorsprong

Ajax blijft koploper van de Eredivisie, met een voorsprong van 1 punt op PSV. Feyenoord en Vitesse hebben 3 punten minder dan de koploper uit Amsterdam.

Lees ook: Voetbalfans beleven Eredivisie-topper zondag vanaf de bank: 'Je mist de geur van het gras'

Eran Zahavi schoot PSV binnen twee minuten op voorsprong , na een prachtige hakbal van Doneyll Malen die in de 21e minuut ook de 0-2 van Zahavi voorbereidde. Quincy Promes sloeg vlak voor rust toe namens Ajax, op aangeven van Dusan Tadic. Antony tekende in de 66e minuut voor de gelijkmaker, na goed voorbereidend werk van de ingevallen Sébastien Haller.

ANP

Hart van Nederland is nu ook elke ochtend op tv! Van 6.30 tot 10.00 uur praten we je op SBS6 bij over het laatste nieuws uit Nederland en krijg je het laatste Shownieuws. Op zaterdag zijn we er van 7.00 tot 10.00 uur en op zondag van 7.00 tot 9.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.