Terug

Volg Hart van Nederland

FC Twente bevestigt akkoord reddingsplan

FC Twente bevestigt akkoord reddingsplan

Sport

18 juli 2018, 08:15

FC Twente kan voorlopig weer vooruit. De armlastige club uit Enschede heeft bevestigd dat er een akkoord is bereikt tussen alle betrokken partijen over een reddingsplan. ''Deze steun voor FC Twente is een ongekende bundeling van krachten in onze regio''. liet directeur Erik Velderman opgelucht weten. Dinsdagavond laat werd al bekend dat de naar de eerste divisie gedegradeerde club een deal had gesloten met de gemeente. ''Het college van burgemeester en wethouders van Enschede heeft besloten FC Twente te willen helpen met uitstel van betaling van rente, aflossing en risicopremie van de lening van de gemeente'', meldde de volksclub. Eerder hadden al 19.000 seizoenkaarthouders en 2500 sponsoren hun ''onvoorwaardelijke steun'' aan FC Twente getoond. Ook een groep Twentse investeerders schaarde zich op ,,bijzondere wijze'' achter de club, met een lening die kan oplopen tot 14 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.