Volg Hart van Nederland

Feyenoord verliest weer in Champions League

Sport

1 nov 2017, 22:40

Feyenoord blijft maar verliezen in de Champions League. De landskampioen moest woensdag in Oekraïne met 3-1 buigen voor Sjachtar Donetsk. De Rotterdamse club heeft na vier groepswedstrijden nog altijd geen enkel punt en is uitgeschakeld voor overwintering in het belangrijkste Europese bekertoernooi. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kan nog wel derde worden in de groep, wat een vervolg in de Europa League betekent. Feyenoord kwam in de twaalfde minuut op voorsprong via Nicolai Jørgensen. Amper vijf minuten later keken de Rotterdammers echter tegen een achterstand aan, na doelpunten van Facundo Ferreyra en Marlos. In de tweede helft besliste Marlos de wedstrijd met zijn tweede treffer. De Nederlandse kampioen verloor eerder van Manchester City (0-4), Napoli (3-1) en thuis van Sjachtar (1-2). ANP