Terug

Volg Hart van Nederland

Feyenoord wil klassieker niet in november spelen (en eist de zege)

Feyenoord wil klassieker niet in november spelen (en eist de zege)

Sport

25 sep 2023, 11:14

Vandaag wordt er in Zeist overlegd hoe het nu verder moet met de gestaakte wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. Alle betaald voetbalclubs zijn namelijk in Zeist voor regulier overleg, waar de uitkomst van De Klassieker als extra punt op de agenda staat. 

Samen moeten ze beslissen hoe het verder gaat met met het laatste halfuur tussen Ajax en Feyenoord.

In opstand

Wat Feyenoord betreft blijft het 0-3 en is een terugkeer naar de Arena deze week onwenselijk. Dat geldt ook voor de mogelijkheid om later dit seizoen de wedstrijd af te spelen. Mocht het competitiebestuur met een oplossing komen die Feyenoord niet aanstaat, dan legt de club zich daar niet bij neer.

Hij is voor Feyenoord, zij is voor Ajax. Samen kijken ze de Klassieker
1:03
Hij is voor Feyenoord, zij is voor Ajax. Samen kijken ze de Klassieker

Op het moment dat de klassieker begon, was Sven Mislintat nog de technisch directeur bij Ajax, maar na de wedstrijd werd hij officieel ontslagen bij de Amsterdamse club. Op dit moment gaat het niet goed bij de Amsterdamse club, maar de kans is groot dat Ajax er over een paar weken of maanden beter voor staat dan nu het geval is. Ajax zou op een later moment de 0-3 achterstand kunnen ombuigen naar een gelijkspel of winst.

Vervolg

Een woordvoerder van de KNVB heeft vandaag aan Rijnmond laten weten niet zeker te zijn dat er vandaag al duidelijkheid komt over het vervolg van Ajax-Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.