Terug

Volg Hart van Nederland

Gezichtsherkenning gehavende Rico Verhoeven werkt niet na bloederig titelgevecht

Gezichtsherkenning gehavende Rico Verhoeven werkt niet na bloederig titelgevecht

Sport

24 okt 2021, 08:39

Na het titanengevecht tegen Jamal Ben Saddik zal wereldkampioen Rico Verhoeven met een tijdelijke handicap door het leven moeten. Hij kan zijn telefoon niet langer ontgrendelen met gezichtsherkenning.

Ben Saddik deelde Verhoeven tijdens de wedstrijd dusdanig harde klappen uit dat Verhoeven nu rond moet lopen met een enorm dik oog. Dankzij een flinke snee onder zijn linkeroog gutste het bloed al tijdens het gevecht over Verhoevens gezicht.

Tijdens een persconferentie na afloop werd Verhoeven gevraagd of hij een telefoon met gezichtsherkenning heeft. "Toevallig wel", antwoordde Verhoeven, waarna hij direct zijn telefoon uit zijn zak vist. "Ik ga meteen proberen of het nog werkt."

De kersverse wereldkampioen richt zijn telefoon op zijn gezicht en probeert hem te ontgrendelen, maar vergeefs. "Gezicht komt niet overeen", lachte Verhoeven. Er zit niks anders op dan voorlopig zijn telefoon ontgrendelen met een code.

Tiende keer

Kickbokser Verhoeven verdedigde zijn wereldtitel voor de tiende keer met succes. Met een dicht linkeroog knokte Verhoeven verder, tot groot plezier van de aanwezige toeschouwers. Ben Saddik raakte vermoeider en vermoeider en werd in de vierde van vijf ronden uitgeteld door de arbiter.

Verhoeven is al sinds 2014 onafgebroken wereldkampioen. Hij heeft zich voorgenomen minimaal 10 jaar aan de top te blijven. Eigenlijk zou hij tegen Alistair Overeem vechten. Toen die zich anderhalve week geblesseerd afmeldde, bleek Ben Saddik bereid in de ring te stappen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.