Terug

Volg Hart van Nederland

Handbalster Estevana Polman mist Spelen vanwege zware knieblessure

Handbalster Estevana Polman mist Spelen vanwege zware knieblessure

Sport

15 juni 2021, 18:38

Handbalster Estevana Polman (28) gaat niet met de Nederlandse ploeg mee naar de Olympische Spelen in Tokio, eind volgende maand. Dat laat ze weten via haar eigen Instagram-account. Polman heeft last van een zware knieblessure en hoopte in eerste instantie met intensieve behandelingen op tijd fit te kunnen zijn voor de Spelen.

"Aan al mijn lieve supporters", begint ze het bericht op Instagram. "Na zorgvuldig overleg met mijn artsen heb ik met pijn in het hart moeten besluiten niet deel te nemen aan de Olympische Spelen in Tokio. De komende maanden zal ik worden geopereerd en daarna moet ik herstellen."

'Diep teleurgesteld'

Polman zegt "diep teleurgesteld en verdrietig" te zijn over het missen van de Spelen. "Maar ik geloof dat dit uiteindelijk de juiste beslissing is voor mijn gezondheid en hopelijk kan ik mijn carrière met goede moed en fit voortzetten."

De handbalster die in Denemarken speelt gaat haar ploeggenoten wel op de voet volgen. "Ik wens mijn geweldige team en fantastische teamgenoten het allerbeste op de Olympische Spelen en ik zal ze voor de televisie aanmoedigen."

Polman neemt nu de tijd om met haar familie te zijn en hoopt dat in alle rust te kunnen doen. Haar bericht sluit ze strijdbaar af met drie hashtags: #altijdblijvenlachen #hetwordzwaarmaarwegaanervoor #nevergiveup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.