Terug

Volg Hart van Nederland

Jan Boskamp heeft goede hoop op finaleplek Ajax in Champions League

Sport

17 apr 2019, 13:57

Oud-voetbaltrainer en Veronica Inside-coryfee Jan Boskamp zat dinsdagavond ook in het stadion bij de kwartfinale van de Champions League. Hij genoot volop van de wedstrijd tegen Juventus die met 1-2 werd gewonnen door Ajax. "Ik heb vooral van de tweede helft ontzettend genoten", vertelt Boskamp. "Met name van die drie jonge gasten: Van de Beek, De Jong, De Ligt. Die speelden echt fantastisch." Boskamp heeft dan ook goede hoop op een plek voor Ajax in de finale van de Champions League. "Dan hoop ik wel dat Tottenham Hotspur wint, moet ik eerlijk zeggen."

Sterke ploeg

Tottenham Hotspur speelt woensdagavond de kwartfinale tegen Manchester City. De winnaar van die wedstrijd moet het opnemen tegen Ajax in een strijd om een plek in de finale. Voor het resultaat zou Tottenham een fijnere tegenstander zijn, stelt Boskamp. "Manchester City is echt een hele sterke ploeg. Spelen zo'n beetje zoals Ajax speelt. Dan krijgen we wel weer een heerlijke partij voetbal natuurlijk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.