Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlandse bodybuilders vallen in de prijzen bij Arnold Classic in de VS

Nederlandse bodybuilders vallen in de prijzen bij Arnold Classic in de VS

Sport

4 mrt 2019, 13:10

Nederlandse bodybuilders hebben dit weekend hoge ogen gegooid op de legendarische Arnold Classic in het Amerikaanse Columbus in de staat Ohio. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de wedstrijd gehouden, die wedstrijd is vernoemd naar Arnold Schwarzenegger, die ook aanwezig was bij de wedstrijd.

Verdedigend kampioen

De 36-jarige Ghanese Nederlander William Bonac, die vorig jaar nog eerste werd, moest dit jaar de Amerikaan Brandon Curry voor zich dulden. Met zijn tweede plaats mocht hij een cheque in ontvangst nemen van 75.000 dollar. Ook wist hij de prijs 'Most Muscular Award' in de wacht te slepen, wat hem nog eens 10.000 dollar opleverde. Lees ook: Leonore (23) is enige vegan op NK bodybuilden: ‘Ik wil anderen inspireren’ Ook Roelly Winkelaar viel in de prijzen. De 41-jarige Curaçaoënaar werd vijfde en mocht een bedrag van 15.000 dollar bijschrijven op zijn rekening. Winkelaar wist in in 2018 nog als eerste te eindigen op de Arnold Classic in Australië. In de categorie 'Classic Physique' wist de 25-jarige Nederlander Wesley Visser uit Best bij de beste 17 te eindigen.

Uitnodiging

De wedstrijd staat alleen open voor bodybuilders die geen gebruik maken van stimulerende middelen die de spiergroei bevorderen. Aan de wedstrijd kan niet iedereen meedoen, je moet namelijk een uitnodiging ontvangen om deel te mogen nemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.